1xbet No bonus 100%

Innskudd og utbetaling av penger i 1xbet

1xbet No payments Bedriften 1xbet utfører daglig hundrevis av innskudd og utbetalinger av penger fra brukerkontoer – på en trygg, rask og sikker måte. Pengetransaksjoner i bookmaker tjenesten 1xbet er sikret med sertifikater og er like trygge som transaksjoner utført av de største verdensbankene. Hva slags alternativer kan vi tilby for innskudd og utbetaling av penger?

INNSKUDD:

– Bankkort (umiddelbar overføring av penger, ingen avgift, minimum innskudd på 1 EUR, unntak oppgitt i parentes)

Visa, MasterCard, Card „Mir“, Maestro, China Union Play, Entropay, ATM Online (50 000 VND), Prepaid card (50 000 VND), Wimo Wallet (50 000 VND)

– 1xbet bruker også veldig populære blant spillere elektroniske lommebøker for innskudd og utbetaling av penger (umiddelbar overføring av penger, ingen avgift).

QIWI, WebMoney, YandexMoney, Netteller GO (4, 4 EUR), Skrill,
– Den mest populære elektroniske lommeboken blant alle er Skrill som betjener gjennom sitt betalingsgrensesnitt følgende tjenester:
Rapid Transfer, Nordea Solo, Dankort, PostePay, CartaSi, Skrill 1-Tap, Efecty, Pago Fácil, Rapi Pago, Servipag, Red Link, HSBC, Santander Rio, Banco de Chile

Som dere kan se, betjener 1xbet sannsynligvis det største utvalget av betalingsgrensesnitt for alle brukere i hele verden – det vitner om størrelsen og populariteten til dette tippeselskapet.

UTBETALING:

Utbetaling av penger fra brukerkonto foregår vanligvis på den samme måten som betaling av innskuddet – men, i motsetning til andre online tippeselskap er det mulig hos 1xbet å ta ut pengene på andre måter enn man valgte å betale innskuddet på – og dette er faktisk ikke en standard tjeneste i verden av online tipping.
Overføring av penger i 1xbet skjer i løpet av 15 minutter fra mottatt forespørsel om utbetaling av penger, og er et av de raskeste i bransjen. Når pengene faktisk kommer inn på konto avhenger av betalingsmåten man har valgt – i tilfellet den elektroniske lommeboken 1xbet Skrill tar det kun 5 minutter for å motta pengene på bankkonto! Snakk om en hastighet!

Innskudd og utbetaling av penger i 1xbet
4.5 (90%) 2 votes