1xbet No bonus 100%

Bet2u

bet2u NorgeBet2u er en veldig «ung» bookmaker med lisens fra Curaçao regjering. I løpet av de få årene av firmas eksistens har Bet2u blitt et firma som oppfyller alle nødvendige sikkerhetsprotokoller som transaksjonskryptering og vern av personopplysninger. Det er nettopp på grunn av de høye sikkerhetsstandardene at hver spiller må gjennom en verifikasjon som innebærer det å sende inn en kopi av sitt ID-kort og bekreftelse på bostedsadresse. En slik prosedyre er ikke uvanlig og blir gjennomført av alle betydningsfulle bookmakere på nettbasert tipping markedet.

Bet2u nettsiden bruker den prisbelønnede «Betconstruct software» som gjør at nettsiden fungerer raskt både på PC og mobil enheter. Med et så pass stort spilltilbud vil det av og til ta litt tid før man finner frem til kampen som interesserer oss, men for å være helt ærlig så kjenner jeg en god del andre sider som er mye verre.
En stor fordel med Bet2u HU er velkomstbonus. For tiden er det, det absolutt beste tilbudet på markedet. Hver ny spiller mottar 125% bonus på sin første innbetaling. I tillegg hvis den første innbetalingen blir gjort via Skrill eller Netelller har spilleren rett til ekstra 25% som «freebet». Det er vanskelig å forestille seg et bedre tilbud til å starte med. Det er viktig å huske på det at man må sende en mail med forespørsel om aktivering av bonustilbudet før man tipper første gang.

Dessverre er betingelsene som gjelder «omsetting» av bonusmidler før de blir utbetalt litt vanskelige. Bonus må omsettes 14 ganger på 2.oo odds i løpet av 14 dager. Det er en krevende oppgave.
Bet2u tilbyr også mange kampanjer for allerede registrerte og aktive spillere. Ofte vil dere få 25% cashback hvis tippingen bil 1×2 mislykket. Dere vil også få ekstra freebit under større sportshendelser som Champions League eller toppkamper i Premier League.
Bet2u odds kan anses som gjennomsnittlige. Ved større eventer er payout på 94,5%, mens ved mindre hendelser som kamper i mindre kjente fotball divisjoner eller tennis turneringen Challenger, dropper payout til ca. 91%. Handicap er mer eller mindre på nivået 1.85-1.85 som ikke er det beste resultatet, men man kan heller ikke påstå at det er dårlig.
Den øvre grensen på spill i Bet2u er 5000 Euro, men den gjelder kun ved de største hendelsene. Ved mindre hendelser minker også grensen gradvis.

Tilbudet Bet2u inkluderer mer enn 35 idretter. Tilbudet inkluderer også møter i mindre kjente divisjoner eller tennisturneringer. Større hendelser som Champions League har over 200 ulike tippemuligheter.
Bet2u tilbyr også et stort utvalg av «live» tipping. Tilfredsstillende er det at oddsene på «live» tipping er ikke forskjellig fra oddsene på forhånds tipping på kamper. Det er egentlig ganske sjeldent det skjer.
Tekniskhjelp er tilgjengelig døgnet rundt – jeg har selv sjekket det flere ganger. Svar på spørsmål vil komme i løpet av 30 minutter. Dessverre funker ikke «live chat».
Telefon og andre kontaktdetaljer finner vi på nettsiden i F&Q.

Mer informasjon om Bet2u:
Bet2u 日本
Bet2u Italy
Bet2u Suomi

Bet2u
5 (100%) 1 vote