1xbet No bonus 100%

Hva slags bonuser kan 1xbet bookmaker tjenesten tilby

1xbet NO bonus Innskuddsbonus. Bonus i 1xbet kan man få allerede ved første innskudd, opp til 100%, men ikke mer enn 100 EUR. Betingelsen for å få bonusen er registrering og innbetaling av det første innskuddet på minimum 10 €. Deretter vil man motta bonus med en gang.

For å motta velkomstbonus må man oppfylle følgene krav: Kun personer med brukerkonto hos 1xbet, og en fullstendig profil kan motta 1xBet bonus. Det andre kravet gjelder omsetting av bonuspenger. I samsvar med de gjeldene betingelsene må bonuspenger omsettes minst 5-ganger i samlet tipping. Hver samlet tipping må bestå av minst 3 tippinger. Minst 3 av de samlet bets burde ha kurs 1,40 eller høyere. Omsettingen blir godkjent av 1xbet kun da alle tippingene nevnt innen kvoten oppgitt ovenfor blir fullført.

1xbet registrering – bonus 900 NOK (100€) »
Hvis kravene nevnt ovenfor ikke blir oppfylt kan man ikke utbetale noen penger fra 1xbet konto. Bonuser og midler ervervet gjennom bonusmidler vil bli annullert.

Bonus 1xbet kan ikke kombineres med andre kampanjer. Det er kun lov med en bonus per bruker. Dersom brukeren prøver å omgå denne reglen vil det være mulig å pålegge han/henne sanksjoner. I ekstreme tilfeller vil dette kunne resultere i sletting av konto og tap av alle midler. Dersom man ikke er interessert i å motta bonus er det mulig å gi den opp tidligere.

Regelmessige kampanjer

Akkurat nå kan 1xbet tilby et bredt utvalg av kampanjer som blir jevnlig fornyet. Spennende er for eksempel vår støttebonus, som man kan motta etter en rekke med tapte tippinger.

Vilkår for å motta støttebonus etter en rekke med tapte spill: man må ha minst 20 tapte spill på rad innen 30 dager. Bonusen vil vanligvis være mellom 100 og 500 dollar, avhengig av summen på det opprinnelige innskuddet. I forhold til en slik bonus må man også huske at hvis man velger å spille på samlet tipping, må tippingen gjelde forskjellige idretter og utfall. Om ikke vil man miste retten til bonus.

Det er viktig å nevne at 1xbet tilbyr ikke reload bonus. Det er heller ikke mulig å bli med i reload lojalitetsprogrammer.

Bonusspill

1xbet bonusspill er 1xMemo, 1xLoteria, 1xSkrzynia, 1xSejf, lykkehjul og daglig Lotteri. Det er vanlig i slike spill er at man samler på ekstraordinære gevinster eller eventuelt samler på bonuspoeng, men det er en reglen at jo mer man spiller jo større sjanser man har for å samle på de.

Brukergrensesnittet kan tilpasses dine behov. Den progressive tilnærmingen til brukere gjør at Unibet bookmaker tjenesten har gode omtaler blant brukere.

Artikkelens partner:

norsk-bet.com

Hva slags bonuser kan 1xbet bookmaker tjenesten tilby
5 (100%) 2 votes