1xbet No bonus 100%

1xbet versus teknisk support

1xbet No contact Hvordan fungerer teknisk support på 1xbet? Bookmaker tjenesten har for tiden nettsider i over 35 forskjellige språk og gir muligheten til å spille i dusinvis av valutaer. I tillegg til dette kommer teknisk support i flere språk. Om ditt språk er blant dem kan sjekkes på siden. Her finner man også den fullstendige utgaven av handelsvilkår. Dessverre kan man ikke forvente å finne den i alle mulige språk, derfor er det veldig greit å kunne engelsk.

Hvordan ta kontakt med 1xbet teknisk support?

E-post

Den første muligheten er å sende e-post til 1xbet teknisk-support info-en@1xbet.com, noe man kan gjøre til enhver tid. Denne e-posten er tenkt for generelle spørsmål, operatøren tilbyr også kontakt med sikkerhetsavdelingen under security-en@1xbet.com. Resten av kontentaene er ikke ment for brukere, men for samarbeidspartnere og mediaparter.

1xbet – telefon

Spørsmål til teknisk support kan man også stille gjennom telefon. Teknisk support er tilgjengelig døgnet rundt under telefonen 8 (800) 555-51-81.

Kontaktskjema

På 1xbet nettsiden finner man også et skjema man kan bruke for å ta kontakt med ansatte ved bookmaker tjenesten. det holder med å oppgi e-post så vil svaret komme i løpet av 24h. Read more

1xbet versus teknisk support
5 (100%) 2 votes