1xbet No bonus 100%

1xbet mobil tippetjenester – hvordan spille 1xbet på mobil

1xbet no mobil Mobil tippetjenester blir mer og mer populære blant brukere på grunn av sin tilgjengelighet. Smarttelefon er noe nesten alle har i dag. Dermed er det mulig å spille til enhver tid på døgnet og et hvert sted. Hvordan spille på 1xbet, hva er fordelene med å bruke mobil tippetjenester og hva skal man være forsiktig med?

For å gjøre det lettere å spille på mobil tilbyr 1xbet følgende applikasjoner:

1xbet applikacion for Android system er tenkt for 4.1 systemet eller nyere. Den kan lastes ned direkte fra 1xbet sin nettside eller gjennom Google Play. Det andre alternativet er applikasjon for smarttelefoner med operativt system iOS. Den er tilgjengelig gjennom AppStore. Her kan man også laste ned applikasjonen som gir muligheten til å sortere og kjøpe kampanjekoder. Hvis man er en bruker av smarttelefoner med Java system, er det mulig å laste ned applikasjon for den fra 1xbet sin nettside.

1xbet registrering – bonus 900 NOK (100€) »

På en lik måte kan man laste ned et program for enklere tipping på

PC som kalles for 1xWin og fungerer i det operative systemet Windows, mer spesifikt Xp, Vista, 7, 8 og 10.

Hvordan bruker man mobiltjenesten 1xbet?

Den mobile enheten man bruker burde ha mulighet til å laste ned filer fra ukjente kilder, ellers kan det hende at nedlasting av filer mislykkes. Etter å ha lastet ned og installert applikasjonen 1xbet, for å kunne bruke den, trenger man de samme opplysningene som ble oppgitt ved registrering på 1xbet nettsiden. Det samme brukernavnet og passordet kan brukes på alle enhetene. Tipping på ulike spill foregår på en lik måte som på PC. I menyen velger man idrett man ønsker å tippe på, tipper og bekrefter sitt valg. Hele opplegget er veldig intuitivt.

Er mobilapplikasjonen uunnværlig?

Ved bruk av mobiltelefonen for å tippe er ikke applikasjonen helt nødvendig. 1xbet nettsiden har blitt mobiloptimert. Dessverre har dette blitt gjort på bekostning av tilgangen til noen av informasjonene og grafikken. Fordelen er redusering av mengden med data som blir lastet ned. Når man ikke har tilgang til wi-fi og benytter seg av mobilnett kan vi anbefale bruk av applikasjonen.

1xbet mobil tippetjenester – hvordan spille 1xbet på mobil
4.5 (90%) 2 votes